Bella practice her Swedish/Bella praktiserar sin svenska


Bella is so good with the camera now…..sitting still as soon as I have it in my hand. But she really need to practice her Swedish a bit more, there are times I have to say it in english for her to understand. But I think it is quite amazing that she is able to understand both English and Swedish commands and small talk without getting too confused.

4 thoughts on “Bella practice her Swedish/Bella praktiserar sin svenska

  • yes, she is smart Tracie and she know exactly what I am saying in both Swedish and english even that her english might be a bit better. Treat (godis) and walk (promenad) makes her ears go up and her head tilt because those are her two favorite things in the world.

   Gilla

 1. Hon förstår så gott som allting, mycket beror det väl på tonläget också. Det är Romy som visslar, jag är så van så jag har inte ens tänkt på det. Packar gör jag inte förrän sista dagen, minnet är så kort nuförtiden så jag skulle glömt vad jag packat på några timmar haha. Vi har ju hela April på oss så jag hoppas att vi hinner ses Ulla!

  Gilla

 2. Vilken fin bild du har tagit på Bella, hon förstår svenska eftersom hon gör som du säger. Är det Jacko som visslar i bakgrunden? Har du börjat packa ännu? Hoppas vi hinner hem innan du åker tillbaka. Kram till dig!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s