Time to swim


It is beginning of February and it feels like it’s almost summer. I went up to the hill to see how much of the lake I could see from there. Not much, but enough to want to go for a swim ……… I think I’ll visit the lake this summer, it’s a shame to have such a great place close by and not use it on a regular basis.

vy (2 of 1)

5 thoughts on “Time to swim

  1. Ja inte blev det något bada av i Sverige förra sommaren heller 🙂 Klart du ska bada när ni har en sjö på nära håll fast vattnet kanske inte svalkar något vidare där på sommaren. Jag saknar baden i Grekland i November ….det var verkligen härligt.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s