Rainbow


This was the first time I have seen the rainbow AND the sunset at the same time and in opposite directions . The colors where spectacular, I don’t think I have ever seen anything like it before. It lasted just a couple of minutes. I am so glad I had the time to get the camera and catch it.

rainbow-1 rainbow-2

3 thoughts on “Rainbow

  1. Jaha där ser man…..jag hade kommenterat men det försvann nog i cyberrymden. Det visade sig att vi hade slut på mina 10G men nu har vi fyllt på igen, så då hoppas jag det funkar igen 🙂
    Toppenfina kort på regnbågen och solnedgången.

    Gilla

  2. Ja visst var det vackert Anita! Elise gjorde sina läxor i köket när hon tyckte bakgården helt plötsligt såg rosa ut och gick genast för att utforska. Under tiden satt jag och läste i soffan och tittade ut på framsidan och tyckte färgerna var så vackra p.g.a. solnedgången. Sen hör jag Elise ropa ut att ”vi har en regnbåge på baksidan och allt är rosa”. Så med andra ord hade vi en magisk rosaskimrande regnbåge på baksidan och en underbart vacker solnedgång på framsidan. Inte dåligt. 😉

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s