Juldagsmiddag


Som traditionen är så hade Rita och jag julmiddagen här hemma. Thanksgiving är alltid hos Inger och jul hos Rita, så ska det vara. Som vanligt när det är vin inblandat så blev det inte många kort tagna, men som tur var så bad Inger att jag skulle ta kort på ”barna”. Till vänster i bilden har vi Armani och Anton, Lailas barn. Linnea och Spencer, Ingers barn och Sasha och Dion förstås. Den enda som saknades var Joshua, han och Katarina kunde inte komma.

Tänk att i morgon, på Nyårsafton, så reser Sasha till Brasilien för att hälsa på sin pappa. Det blir första gången dom ses på en massa år……minst 6 år tror jag att det är, kanske 7.

Frank fastnade på bild i år, det är allt lite ovanligt. Vanligare är det att ni får se Carina…..men nu har nedräkningen börjat, snart åker hon hem till Sverige och det kommer verkligen att bli tyst…..

En annan sak som jag har glömt att berätta är att jag var till läkaren i början av månaden och gjorde mina blodprover. Jag har ju inte gått ner särskilt mycket (det är nog bara jag som märker det på kläderna) men mina värden!!  Jag ville ju slippa att medicinera och så blev det. Det är bara det höga blodtrycket som inte vill ge sig men alla andra värden var nere på normala nivåer igen, så nu vet ni…….gröna smoothies är kanon för diabetes, kaliumbrist och högt kolesterol…..och dessutom har all värk i leder och muskler försvunnit helt och hållet…..jag känner mig så mycket yngre och friskare!

barna001

barna002 Carina m eggnod001

juldagen001 juldagen002 juldagen003 juldagen004 juldagen005

 

6 thoughts on “Juldagsmiddag

  1. Jättekul att höra att dina värden har blivit så bra. På de enstaka bilder du är med på så ser du ”tunnare” ut. Jag har inte kommit mig för att köpa en ny blender än. Tror att jag måste efter göra något åt detta efter helgerna. Kram till er alla!!

    Liked by 1 person

  2. Åh, vad kul att få se så fina bilder på Linnéa, Spencer och Inger och verkligen kul att du fått med Frank i bild. Det är verkligen jätte länge sen jag såg honom! Hälsa så mycket till dem!
    Ta med dig den nästa gång du kommer hem till Ulricehamn vittja!
    Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s