Grand Canyon


Så var vi då äntligen på väg till det stora målet Grand Canyon. Vägen dit var sådär, ibland lite att titta på men ofta raksträckor som slutar bort i intet. Och ett litet tips till er som kanske ska hit……tanka innan ni lämnar Vegas för även om det skiljer nån 10-centare mellan mackarna så är det ingenting mot vad du får betala ute i ingenstans…..nämligen dubbla priset!!! Fråga Carina…..hon vet! Och vatten var fyrdubbelt, det vet jag……. så det bör man också ta med sig 🙂 vi åkte till den södra sidan som ligger längst bort men också är vackrast enligt alla som vet och det måste vi hålla med om.

Molnen hängde ganska tunga och någon helikoptertur blev det inte för Carina. Men  det gjorde inget sa hon, för upplevelsen att åka efter kanten och se hela Grand Canyon från bilen var magnifik. Och utsiktspunkterna var många och enkla att stanna vid för foto. Precis när vi var klara och skulle åka ner till Kingman för övernattning, började det snöa ymnigt…….och vi var glada att komma neråt till plusgrader för sommardäcken att få fäste på 🙂

En liten bit åkte vi på Route 66 men mer om det blir det på nästa blogginlägg som kommer att handla om ett besök i gruvstaden Oatman uppe i bergen och den kanske äldsta delen av Route 66.

grand canyon-1 grand canyon-2 grand canyon-3 grand canyon-4 grand canyon-5 grand canyon-6 grand canyon-7 grand canyon-9 grand canyon-10 grand canyon-11 grand canyon-12 grand canyon-13 grand canyon-14 grand canyon-16 grand canyon-17 grand canyon-18 grand canyon-19 grand canyon-20 grand canyon-21 grand canyon-22 grand canyon-23 grand canyon-24 grand canyon-25 grand canyon-26 grand canyon-27 grand canyon-28 grand canyon-29 grand canyon-30 grand canyon-32 grand canyon-33 grand canyon-34 grand canyon-35 grand canyon-36 grand canyon-37 grand canyon-38 grand canyon-40 grand canyon-41 grand canyon-42 grand canyon-44 grand canyon-45 grand canyon-47 grand canyon-49 grand canyon-50 grand canyon-51 grand canyon-52 grand canyon-53 grand canyon-54 grand canyon-55 grand canyon-56

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s