2 thoughts on “Las Vegas med Carina

  1. Handla utan mig?? 🙂 O jag läser dina texter! Du skriver superbra! Men är man jäktad eller inte på humör ska man inte göra det!! Underbar resa, underbart sällskap!!

    Gilla

    • Handla mat, inte så kul kanske så jag smet iväg utan dig Carina 🙂 Vad gullig du är som läser mina texter! Ibland när jag får riktig mundiarre så tänker jag att det kan bli tröttsamt att plöja igenom, men nu fick jag ju beröm så då kanske jag ska skriva mer igen då haha

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s