Vem är Carina?


Ni är några stycken som har undrat vem Carina är. Tja, för ett par månader sen hade jag svarat …..har ingen aning……..men vi har en kompis i Sverige….Karin……och hon i sin tur har en kompis som heter Carina som skulle till Californien i 3 månader för att bli bättre på konversationsengelskan. Hon behövde lite vänner för hon skulle vara här så lång tid. Eftersom jag är den som besitter mest ledig tid av alla så har jag fått förmånen att hänga med Carina på diverse utflykter. Sasha och Dion har tagit upp henne i familjen som Auntie Carina och dom få gånger Rita är ledig och Carina är här så kommer dom hem från shopping och har i stort sett kissat på sig av allt skratt som svengelskan framkallar.

Ikväll var hon inbjuden på en av våra uteätarkvällar (födelsedagar) då vi slår på stort och födelsedagsbarnet väljer vilken restaurant som helst. Det var Ritas tur ikväll för hon fyller ju år i morgon. Jag tog faktiskt en hel del kort…….men jag är van att min kamera talar om för mig om jag har glömt sätta i minneskortet……det gör inte min lite enklare Sony a6000 😦 så det blev inte så många kort…….tur att man har en mobil 🙂

Det blev Lone Star och en rejäl stek, revbenspjäll och lite annat smått och gott som inte kom med på bild som sagt var.

födelsedag-20141214-6_

Och lite dessert på slutet…….

födelsedag-20141214-2_

födelsedag-20141214-3_

efter Margaritan som Sasha tycks ha siktat in sig på…..

födelsedag-20141214-4_

Och här har vi auntie Carina med sina ”små”

födelsedag-20141214-5_ Och sist men inte minst måste jag visa en lapp som vår söta dotter/dotterdotter fick idag på sitt jobb av en kund…och snygg var han visst också 🙂 Nu har hon ju pojkvän så någon textning lär det inte bli……men gulligt var det tycker jag…..och tufft av killen att våga!

födelsedag-20141214-1_

One thought on “Vem är Carina?

  1. Ja jag hör nog också till dem som undrat vem denna Carina är 😀 Nu vet jag!
    Det finns många gulliga killar i LA ser jag.
    Säg till henne att inte låsa upp sig för tidigt…… det är bra att testa…..kan ju finnas någon gullig och rik prins där ute 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s