Mycket barn nu…..


Seden att skicka ett julkort med nytaget foto på familjen eller bara barnen är stor här. Och det är ju ett bra sätt att få nya familjekort varje år samtidigt som man kan använda det till julkortet. Sverige tar ju efter så mycket (såg att dom ska börja med Black Friday) då borde det här ligga högt på listan tycker jag……..som är jävig i ämnet haha.

November är den månad då alla ska ha sina kort. Det är barn, husdjur, mamma och pappa och alla ska vara med på kortet. Det kan ju bli ganska tröttsamt och då kan man göra som lilla Aria…….ta sig en liten micro power nap…..så skönt att bara stänga ögonen om så bara för en sekund.

aria-20141121-1_

Då blir man så här pigg………….:)

aria-20141121-3_

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s