Ödla


När jag städade i veckan så såg jag något mörkt långt efter väggen i hallen, böjde mig lite närmare och det var den här lilla krabaten som hade förvirrat sig in i huset. Som tur var hade jag en trasa i handen som jag slängde över honom och sen bar det av till köket för att hämta en plastburk. Inte för att jag tror att han förstod hur snäll jag var, för när jag släppte ut honom så sprang han och gömde sig illa kvickt.

ödla-20141112-1_

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s