Avokados


I år tror jag vi slår alla rekord i antal avokados på vårt träd. Och stora är dom också. Hänger i klungor om 2 och 3 stycken, men så långt under trädet att jag brukar lägga mig på rygg så här och beundra dom 🙂 Jag har provat många recept men dom är nog bäst naturella i sallader och att äta som dom är med lite mexikrydda på.

Fast salsa på avokados, röd lök och mango är så gott så det måste ni prova om ni inte redan gjort det, här finns ett svenskt recept  som vanligt följer jag inte recepten slaviskt utan tar vad jag har hemma, det blir gott ändå. Bara man har i röd lök och avokados så kan man variera resten som man vill.

avokado-20141027-001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s