Myror med gasproblem


Tänk så mycket man lär sig på Pinterest, det senaste är hur man blir av med myror.

Så här går det till…….blanda 1 tsk bikarbonat med 1 tsk pudersocker och några droppar vatten. Myror gillar inte bikarbonat, men blandat med pudersocker (inte vanligt strösocker) kan dom inte skilja dom 2 åt utan äter……och så får dom gaser…..och myror kan inte göra sig av med gaser så då  ”poof” exploderar dom och dör! Nu har jag blivit av med alla som höll på att ta död på bananträdet och just nu fixar vi vinrankan som slingrar sig upp på den här pelaren.

myror-2  October 03, 2014

Annars har jag inte så mycket ork kvar att blogga, temperaturen idag är 39 grader, förstår inte var all denna värme kommer från, jag som har ett photoshoot på söndag, hur ska det gå?  Det ser inte ut att lätta förrän framemot mitten av nästa vecka så nu får man plocka fram stora tålamodet och klä sig förståndigt med solskyddsfaktor 50 och solhatt.

Stackars Dion som har ett game uppe i Garden Grove idag, jag orkade inte ens följa med. Och inte lär vi åka till beachen för där varnar dom för dangerous Rip Currents, antar att man kan översätta det med starka underströmmar. Bara idag fredag har dom räddat ett hundratal människor som har hamnat i farliga situationer. Nej, nån beach blir det nog inte men däremot ett födelsedagaskalas nere i San Diego i morgon med mina vietnamesiska fotovänner. Kanske blir det lite kort därifrån.

2 thoughts on “Myror med gasproblem

  1. Ja det låter helt otroligt men gav oss ett riktigt gapskratt 😀 Kanske något jag ska testa i stugan.
    Ja det låter alldeles för varmt, här har vi härlig sommarvärme.
    Min röst är fortfarande sprucken och jag kan inte prata något vidare, men när den är bättre så hörs vi på Skype.
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s