Persiljesmoothie


Oj så god den blev, det har jag aldrig provat förut……att använda bara persilja, men det gick ju jättebra. Av dom här sakerna blev det 1 liter smoothie och det räcker för att ta mig genom halva dagen……minst. Man får ju så mycket energi.

1 knippe persilja, 1 banan, 1 päron, 1 lime, några frusna melonbitar, lite solrosfrön och ett glas vatten.

Och tänk vad pengar man sparar på att göra sina egna. Idag är det 8 dagar. Om jag köpt mina smoothies så hade jag alltså spenderat $400/ca 2800:-  men jag har gjort av med $50/ca 350:-. Och jag som tyckte att min Blendtec var dyr…..mina bäst spenderade $279 någonsin.

parsley smoothie-1  September 13, 2014 parsley smoothie2-1  September 13, 2014

Screen Shot 2014-09-13 at 12.43.19 PM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s