Hemma igen


Min lilla utflykt till Laguna Beach är slut och nu ska jag komma igång med mina smoothies igen. Jag har saknat dom, i och för sig kunde jag ha tagit med mig min Blendtec, men det blev inte av första veckan så då fick det vara. Men jag har läst på och läste att man kan göra i ordning i förväg och frysa dom…….tjohooo, det passar mig bra…..så nu har jag 5 stycken färdiga med vindruvor, broccolli, squasch, morot, banan, spenat och så lite kokosmjölk……det enda jag behöver lägga till nu är lite vatten när det är dags för en smoothie. Lättsamt och mindre risk för att falla för något mindre sunt alternativ.

5dagar-1  September 01, 2014

3 thoughts on “Hemma igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s