Beach och balkong


Vi börjar promenaden på baksidan av huset där det är mer som en bakgata till huset. Där kör inte så mycket bilar, bara dom som bor i husen och det känns mycket säkrare med 2 hundar att hålla reda på.

Egentligen kanske jag borde hålla bättre reda på mig själv för när vi kom hem efter en lång svettig promenad så hittade jag inte nyckeln. Den hade ramlat ur fickan någonstans på promenaden på drygt en mile (1 mile=1,6 km ungefär)……jag gissade där vi stannade och vilade för där drog jag upp mina glasögon ur fickan……..jag har väl aldrig, på dom 5 sista åren, gått så fort eller rättare sagt halvsprungit i mittpådagenvärmen….

haha……nyckeln ja, den låg så fint på marken och väntade. Och jag som hade gått igenom alla options…….balkongklättrare Dion……låssmed…….ja, det var väl dom 2 jag hade. Men som tur var så behövdes det inte……från och med nu så kommer jag att vara ett nyckelbarn……med nyckeln dinglande runt halsen så ska jag väl inte lyckas att tappa bort den igen……….jag kan lugnt säga att vi var 3 stycken som var helt utpumpade och behövde en ny vila innan vi plockade upp nyckeln och gick hem 🙂

Bortsett från den lilla olyckan så gick allt bra, det finns så många fina gränder med söta hus, balkonger som prunknar av blommor och trappor inbäddade med grönska, det blir nog många fler inlägg med bilder härifrån för det är svårt att tröttna.2014-08-20 15.00.17

beach and balkony-1 August 20, 2014

beach and balkony-2 August 20, 2014 beach and balkony-3 August 20, 2014

beach and balkony-4 August 20, 2014

 

Diver Cove Beach

beach and balkony-5 August 20, 2014

Asfalterade promenadvägar ner till Main Beach gör promenaden underhållande

beach and balkony-6 August 20, 2014 beach and balkony-7 August 20, 2014 beach and balkony-8 August 20, 2014 beach and balkony-9 August 20, 2014

Här samsas byggstilarna, kan inte riktigt bestämma mig för vilken stil jag tycker om men om jag skulle bo så blev det den vita villan, för fotografering så har den lilla bruna så mycket mer karaktär.

beach and balkony-10 August 20, 2014

Och här är Abba och Maja, det var när jag tog den här bilden jag tappade nyckeln. Är så himla glad att jag hittade den igen 🙂

beach and balkony-11 August 20, 2014

3 thoughts on “Beach och balkong

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s