Selfie


Jag gillar ju inte att vara framför kameran, men ibland finns ingen annan lösning. Idag var en sådan dag, jag ville prova den nya adaptern till min lilla Sony och se om jag kunde fokusera manuellt. Bella har haft det lite jobbigt på sistone, hon är inte riktigt på humör för jag har möblerat om i mitt rum och hon hamnade 2 meter längre bort från mig….,….och det ni, det vänder upp och ner på hela världen för en flicka som Bella…..prata om separationsångest…..det lider hon verkligen av. Och då är hon inte på humör för någonting annat heller…..typ foto. Så jag fick vackert använda självutlösaren och kolla hur jag kunde hantera det här med manuell fokus. Det tog några försök innan jag lyckades…….men nu syns varenda rynka ordentligt hehe.

Gröna smoothies är fortfarande på min dagliga lista av måsten, inte för att jag ser någon skillnad på vågen (den här bamse-smoothien är frukost / lunch i ett), men åtminstone vet jag att jag är någorlunda nyttig så det får väl räcka.

Här har vi varmt och ganska hög luftfuktighet så det blir inte många knop gjorda på dagarna, men snart måste jag ju packa vantar och mössa för Sverige så klagar gör jag inte 🙂

Jag vet att jag har varit lite dålig att uppdatera bloggen på sistone……..ibland måste man ha en liten paus och samla nya krafter och ideer……så det är nog det jag gör just nu 🙂

green living-1

Och självklart måste jag ha med en macro också, för att se hur det fungerar. Tänk att mina pelargoner är så skira och vackra på nära håll!

pelargon-1

6 thoughts on “Selfie

 1. Det där med varmt med hög luftfuktighet verkar inte så dumt. Här har vi det soligt men det vill inte bli den där goa värmen som jag gärna vill ha. Men några vantar och mössor behöver vi tack och lov inte, men det beror ju på när du har tänkt att komma till Sverige. Jag tycker du är dig lik som jag minns dig, har inte blivit en dag äldre.

  Gilla

  • oj, jag känner mig 100 år äldre men tack, den komplimangen satt fint och värmde. Jag åker på onsdag, resten av gänget kommer den 25 juli och så åker vi alla tillbaka den 8 augusti så jag hoppas att sommaren har kommit till dess.

   Gilla

  • Tack snälla ni, ja inte är det kul att bli fotad i vår ålder, men det går ju faktiskt att se hyfsad ut om man får lite hjälp hur man poserar och tar kortet i en vinkel som är någorlunda smickrande. Kanske vi skulle ha en liten kurs om det när jag kommer hem 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s