Taco Loco i Laguna Beach


Mitt absoluta favorit ”håliväggen” ställe i Laguna Beach är Taco Loco…….allt är gott men deras Blk Calamari Tacos is to die for!!I Idag provade vi även Sea bass Tacos och visst var det gott men inte som Calamari Tacos.

Som ni ser hade vi underbart väder. När jag kommer tillbaka från Sverige så ska jag vara hundvakt i drygt 2 veckor i ett hus i Laguna……då ska jag besöka Taco Loco ofta, och på andra sidan gatan ligger The Deck, en restaurant direkt vid vattnet som också ska vara fantastisk, mer om det senare, jag har inte ens varit där än………mycket att utforska.

Min sony a7 fortsätter att imponera, idag fick jag en adapter på posten så att jag kan använda Canon linserna.

Laguna-4

Kommer ni ihåg min lilla Listeria som jag köpte ifjol……..den är inte så liten längre. Och i långt in på våren såg det ut som den var stendöd och Rita frågade om vi skulle ta bort den. Tur att vi bestämde oss för att ge den lite mer tid.

uteDSC0008232

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s