ER igen…..


Det har blivit lite glest med inläggen för jag har varit sjuk igen…….

Idag fick Rita ta mig till akuten, jag kände hur förkylningen jag fick för en vecka sedan gick längre och längre ner i lungorna och den här gången tänkte vi inte vänta för länge som ifjol då jag efter 3 veckor i sängen blev inlagd i 4 dagar. Och det var väl tur det för jag hade fått bronkit igen. Men nu har jag fått dunderkur med pencillin så det ska ordna sig.

Det har varit mycket allergi och astma den här våren också och då är immunförsvaret nere på noll, det var läkarens förklaring till att jag så lätt får problem.

Det här är den svenska krassen……man kan se väderskillnaden och hur den mår…..alla dom små bladen är från värmeböljan vi hade…….det gillade den inte……men titta nu…..vädret är nere i svenska temperaturer och då skjuter den nya stora blad.

krasse-1

I måndags hade Inger ordnat BBQ för Karin var här. Så här fin fruktskål gjorde Rita att ta med…..själv låg jag hemma i sängen tyvärr……… men på fredag kommer tjejerna ner hit och då ska jag vara frisk igen…..eller åtminstone på väg att bli det…..och kommer inte att vara smittsam!

ute-1

Vårlöksblomma….tyckte den var så skir och fin på nära håll.spring onion 002

4 thoughts on “ER igen…..

 1. Krya på dig!! Inget får spoliera din Sverigeresa. Ser fram emot ditt besök. Försöker ordna Leading Lady-återförening med vissa:

  Gilla

 2. Usch!! är du sjuk nu igen inte kul.:( Peppar peppar…. ska jag säga, vi har inte varit sjuka på ett helt år. Kände av lite halsstickningar i förra veckan, men om honung med citron hjälpte vet jag inte, men borta är det.:)
  Vårlöksblommorna ser ut som små kristaller…..vackert. Jag har också planterat ut mina krasseplant. Jag satte tagetisfrön och ALLA har tagit sig, så nu blir det Tagetisblommor i hela trädgården 🙂 Hoppas ditt kort har kommit fram.
  Krya på dig.

  Gilla

  • Ja, fast det är ett helt år sedan jag hade en förkylning också, men nu har det varit väldigt mycket allergi ett tag så jag var väl inte på topp för att klara mig ifrån biverkningarna. Kortet har kommit, tackar. Hoppas du får ditt snart

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s