Mors Dag


Idag är det Mors Dag här. Ni därhemma i Svedala får vänta lite till på er dag men Rita och jag vi har blivit bortskämda minsann.

Vi hade egen frukostvärdinna som gjorde tunna pannkakor och Derrick kom med blommor och Starbucks-kort till Rita……..och ett Amazon-kort till mig!!! Och Dion klippte framsidan för att göra mig glad ……… det växer inte så bra där så den klarar sig längre än baksidan.

Sen for Rita, Sasha och jag till Irvine Spectrum och Sasha hittade hör och häpna……2 klänningar och 2 toppar…….jag trodde varken mina öron eller ögon. Det går inte att räkna gångerna Rita har följt med henne……… eller någon kompis……och hon kommer hem tomhänt……gång på gång!!! Fullträff idag.

Varmt är det och ändå varmare ska det bli……närmare 40gr i slutet på veckan…..eller in the 90 som dom säger här……det är ju inte så noga med exakta temperaturer när man kommer upp över 35gr. Undrar jag om dom snart slutar dela ut vatten i kranen, det är kris i Kalifornien och i vissa städer kommer dom faktiskt att stänga av vattnet……men inte här som tur är…..det är visst värre upp i norra delen av Kalifornien. Det jag är mest rädd för är bränderna….vi har kraftiga vindar och så den här värmen……inte bra. Vi får hoppas det lugnar sig.

 

morsdag-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s