Familjekort


Tror jag glömde bort bloggen några dagar. Inte för att jag haft särskilt mycket att göra…….kanske just därför. Jag håller bara på med mina gröna smoothies. Var till doktorn idag och hon vill promt att jag ska äta kolestrolmedicinen…….är det någon som vet nåt om sånt?

Förra gången jag åt så fick jag så ont i alla leder…..vill inte men har inga bra argument att komma med. Det har ju gått för kort tid sedan jag la om kosten för att det ska kunna märkas någon skillnad. Och så läser man en sån HÄR artikel och då blir man ju anti igen, usch så svårt.

Rita gillar ju att ha lite projekt på gång……och nu håller hon på att göra om väggen med familjekort….och jag har haft i uppdrag att fota om alla bilder och fixa dom. Kul med kort hörni……glöm inte att ta familjekorten för dom är väldigt roliga att ha. Här kommer lite smakprov från förr.

Familjen Thunå 1949 eller 1950

Family pictures 008

Margaretha och jag med dockor som vi fått av Anders, en morbror.

Family pictures 001

Rita var ju så liten, hon kom ju en månad för tidigt, här är hon ca 6 veckor.

Family pictures 003

Ett finger i munnen är nog den allra vanligaste barnbilden…..men dom här korten är alla tagna vid samma puff också och det är kanske lite ovanligt när det är 30 år mellan bilderna.

Family pictures 004

One thought on “Familjekort

  1. Haha det var kort jag inte sett 🙂 Första kortet på mamma, pappa dig och mig skulle jag vilja ha, men även det på dig och mig med dockorna. Kortet på fyra generationer har jag inte haft tid att kolla eller ladda ner, du får nog tala om hur jag ska göra 😦
    Vad kul att du tagit kort på barnen vid samma puff….och att de alla hade fingret i munnen….genetiskt 😀
    Äntligen hemma och börjar få lite ordning, men än är det mycket kvar att göra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s