Mega Millions och Bella


Idag blev det äntligen av att gå in och köpa lotter. Jag förstår inte riktigt varför alla stop visas på min Runkeeper, men det verkar vara alla stop jag har gjort på just den här rutten …..för även om jag gick så sa den att jag hade stannat och så efter några meter talade den om att jag börjat gå igen……very annoying, så jag stängde av eländet.

 

2014-03-27 14.19.16

Men här har vi vinstlotterna……eller hur……..det var 15 millioner dollar i potten…..och i morgon är det dragning, tur att jag har lotterna nu då. Bella var jätteduktig och stannade utanför utan att varken gråta eller skälla…..good girl!! Det är bara i bilen hon har separationsångest tydligen.

megalotto

Men promenaden tog på krafterna och nu har hon slocknat på sin favoritplats.

bella sover 001

2 thoughts on “Mega Millions och Bella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s