Tillbaka till vardagen


Efter en utflykt till Palm Springs i helgen är vi nu tillbaka i vardagen. Dion passade på och tog en Selfie innan vi tog oss nerför bergskedjan.  Alla kort idag är från min iPhone, i morgon hoppas jag kunna visa er Palm Springs.

20130324 promenad

Det blev en långpromenad idag…..en hel del på stigar. Ibland får man vända när det ser ut så här…..tror inte jag vill riskera några brutna ben. Men fint var det….lite som en oas.

20130324 promenad-4

Ibland ser jag vägar jag skulle vilja provgå men det kan vara svårt att ta sig dit.

20130324 promenad-5 20130324 promenad-6

Så var jag framme vid målet……Liquor store……men tror ni jag kom ihåg att ta med mig pengar……..inte då……så nu är vi väl uppe i 3 lotter…….eller flaskor som Erik påpekade att jag kanske tänkte köpa……. ”fniss” ………. Alltså…..kreditkortet hade jag med mig…..och med det kan man köpa vad som helst utom lotter….. för då vill dom ha hard cash! Ni får följa med in när jag kommer ihåg att ta med $.

20130324 promenad-7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s