Bästa appen


Den här appen som jag har lagt in i min iPhone är fantastiskt bra och väldigt kul att kolla. Bara att trycka på start och stopp när man börjar och slutar sin promenad, så sköter den resten.   Man har full kontroll hur långt man går och hur mycket man ”klättrar” i uppförsbackar, och det har vi ju en hel del här,  vi bor högst upp på en kulle så jag måste klättra vilken väg jag än väljer, tur att det inte går att fuska, då kanske jag hade gjort det.

Idag kom jag på vaför det har känts så tungt dom sista dagarna, jag hade glömt att ta mina kaliumtabletter. Då blir det som i Sverige ifjol, kramper i benen och muskelsvaghet. Idag har jag tagit dubbel dos och ätit bananer för att återställa ordningen och det börjar kännas lite bättre, men det tar nog några dagar innan jag är tillbaka till normalt igen.

 

20140319 walk

På kartan syns 1 grön skylt som det står 1 miles på, precis där finns en liten affär där man kan köpa sprit och lotter och den här rundan har jag döpt till lottrundan för att jag ville ha en morot när jag var ute och gick och då kan man säga att jag ska bara gå och köpa en lott,  och tänk om man skulle vinna också…….det kan man kalla dubbel utdelning!  Men det blev ingen lott, för jag skulle bara ta en bild på Bella innan vi korsade gatan……..som vanligt var hon inte intresserad…..det är hon nästan aldrig när vi är ute och går. Konstigt, för hemma sätter hon sig och poserar så fort hon ser kameran…..men på ett kort lyckades jag lura henne att titta på mig. När jag väl fick till en bild så glömde jag lotten…….kanske borde jag ta samma runda imorgon…..och köpa 2 lotter!impossible bella

6 thoughts on “Bästa appen

  • Det blir mycket undervisning till sommaren för jag ska ju bli bättre med kameran också. Men nu känner jag mig som Stålmannen, gick över 5 km i går morse. Det blev en utflykt till Hovberget på en skogsbilväg med snömodd och ganska brant. Jag klarade det utan att bli trött!!!! Våra promenader har verkligen kontraster.

   Gilla

   • ja, jag saknar bilder från dig så vi behöver nog göra några lektioner 😉 Vad duktig du är, 5 km……det är långt det……mina ben värker av trötthet efter 2km……kämpa på……jag kommer snart haha

    Gilla

 1. ………glömt att ta dina kaliumtabletter………….ja…ja……….då förstår jag varför du har glömt våran mailkorrespondens………..det är kanske inte bara lotter du handlar i den butiken.

  Gilla

  • Haha…….Erik, nu ska vi inte va såna för då får vi inga kamrater…. På den här sidan atlanten händer ingenting så att jag har något att skriva om till min mailkompis……bäst att jag skärper mig…..eller så kanske jag ska köpa lite ”pratvatten” där nere på Liqueur store!!

   Gilla

 2. Detta måste vara en JÄTTEBRA app för dig som har ett sånt teknikintresse. Du kommer ju ut varje dag vad jag kan se och får möjlighet att använda appen och kameran. Härligt!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s