Nu är jag fast…..


Jag är fast på 45 sekunders planking alltså ……. jag har inte lyckats att göra det längre än så…..men vänta bara….det SKA gå. Treadmillen är min bästa vän just nu……det känns riktigt bra och jag svettas inte floder längre så lite mer i form är jag allt. Och vi hade högsommarväder idag med nära 30 gr varmt så shorts och flipflops åkte på i en himla fart.

plank 001

Och inte har jag tid att spendera en massa tid i köket heller, min slow cooker kommer verkligen till nytta. Undrar om vi har såna i Sverige? Jag tror inte det, men vad vet jag, dom kan ju ha börjat sälja dom. Hur som helst så är det en alldeles utmärkt uppfinning. Här har jag lagt ner en kyckling, vispat ihop 4 hackade vitlökar med 11/2 matsked av vardera olja, soysås, socker och fisksås. sen är det bara att slå på den och glömma den i 5 timmar på låg värme eller 3 timmar på hög. Meningen var att jag skulle ta ett kort på den färdiga kycklingen så klart men det glömde jag alldeles bort. Kycklingen blir så mör så den ramlar av benen och det blir en sås som går halvvägs upp på kycklingen och är så god så man slickar fingrarna för minsta droppe. Serverades med ris och nån sorts vattenkrasse med stora blad som jag hittade i asiatiska affären. Gott gott!

crockpot038 crockpot037

One thought on “Nu är jag fast…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s