Körkortsmyndig Dion


Inte för att det är riktigt aktuellt än, men tekniskt sett skulle Dion kunna ta sitt körkort nu och ha egen bil som dom flesta gör. Han håller på med teorin men någon egen bil blir det nog inte än på ett par år. Visserligen är han skötsam och lugn men vi skulle nog inte vara lugna en sekund med honom ute på vägarna…….så vi kör nog taxi ett tag till.

Min treadmill har haft besök av mig idag igen…..det blev bara 1 miles idag och inget spring för jag hade så ont i ichiasnerven som verkar ha kommit i kläm. Men 45 sekunder plank fixade jag inte, jag ramlade ihop efter 25 sekunder……kanske för att jag försökte direkt efter treadmill………men skam den som ger sig, vi provar i morgon igen, och då ska jag planka först!

sportbar001

Vi låter ju alltid födelsedagspersonen välja restaurang och dion valde mycket manligt……en sportbar för han var sugen på chicken wings. Vad Rita gör vet jag inte, hon har ju så mycket fyr för sig när hon ser en kamera….räcker ut tungan och så där…..undrar om hon predikar för Sasha 🙂

sportbar003

Undrar om hon sa…….om du väljer samma kläder som mig en gång till så får du stanna hemma…..nja, hon ser nog för glad och nöjd ut. men lite kul var det när Sasha kom ut i köket, dom tittade på varandra och började storskratta…..mmmmm, sådan mor, sådan dotter!

sportbar002

10 kycklingvingar låter väl inte så mycket, men vi kom alla hem med en -doggybox-……….för här tar man hem det man inte orkar äta upp och det gäller även den finaste restaurang….inget skämmigt i det inte. Lunchen i morgon är räddad!

sportbar

 

2 thoughts on “Körkortsmyndig Dion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s