Patetiskt misslyckande


Lite mjukstart i skymningen

Lite mjukstart i skymningen

Mjukstart är ju bra……stativet upp, kameran laddad….nu väntar vi på mörkret och då kan man ju ta lite bilder att fylla ut med…..jädrans vad kallt det var ikväll…..och inte ser jag längre var Bella har bajsat heller när jag går runt här i mörkret …..skit samma…..det här ska bli sååååå fina bilder för bloggen….jag får tvätta skorna i morgon….

amen…..vart tog vintergatan vägen……..jag har ju sett på internet att man kan fånga den så enkelt…..

en massa stjärnor??

en massa stjärnor??

Åhhh, månen är halv…då kan jag kanske testa av inställningarna tänkte jag…..satte slutartiden till 8 sekunder och försökte få månen i skärpa……ett par stjärnor syntes faktiskt i bilden…….hhmmm, det här går ju bra….nu tar vi nästa steg…..

jaha, det här ska väl föreställa månen då

jaha, det här ska väl föreställa månen då

Men så hände något…….ett flygplan kom in i bilden….wow, den bilden måste jag ha…..ett flygplan och månen…..jag såg framför mig hur bilden skulle bli…..så läckert med den gula månen där man kunde se lite kratrar och så det moderna flygplanet i total skärpa med lampor i rött, grönt  och blått som lyste upp natthimlen….och vingarna som hade en gloria av ljus runt sig från månen…..wow, vilken bild!!

jaja, det blir ju inte alltid som man har tänkt. Men visst kan ni se både månen och flygplanet som jag såg det i sökaren????      …….nähä, ok……det kanske är lite väl mycket begärt……….man kan ju inte alltid vara på topp.

Men jag gjorde 1.2 miles på treadmillen och sprang den sista minuten + att jag gjorde planking i 40 sekunder och det var inte ens svårt…..jag kunde ha fortsatt…..men det är vila i morgon och 45 sekunder på fredag!

Åhhh, det tog lång tid för mig att förstå vad det här var för någonting

Åhhh, det tog lång tid för mig att förstå vad det här var för någonting

4 thoughts on “Patetiskt misslyckande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s