Ringbärare Bella


Bella och jag har haft så kul idag. Vi har tränat på ring shots…….vem vet….kanske någon gifter sig i Sverige i sommar och vill ha mig till sin bröllopsfotograf. Då kan man ju inte komma oförberedd. Och Bella hon är bredd att ställa upp som ringbärare……man kan ju nästan kalla henne expert på området ju.

I söndags fick jag låna Ritas förlovningsring, men idag fick det bli arvegods från mamma som fick vara med på försöksobjektet Bella. Det var ju också en liten test av en av mina macrolenser…….och jag var inte särskilt nöjd med den måste jag säga. Till slut var jag tillbaka på ruta ett och använde mig av min 24-70 L lins som också har macro. Men den är alldeles för tung att jobba med.

Bella däremot uppträdde exemplariskt, kanske trodde hon att det skulle bli en liten promenad senare men det har varit alldeles för kallt och blåsigt med allergi som resultat, så det blev treadmill istället, 3500 steg och så 30 sekunders planking på det. Nu finns det inte en enda muskel i mage och rygg som inte värker, det känns härligt faktiskt.

Hur går det för er då?

Ritas ring

Ritas ring

Bella i träning

Bella i träning

snofsigt Bella

snofsigt Bella

ooops, det där var en söt nos

ooops, det där var en söt nos

akta....nu ramlar den snart

akta….nu ramlar den snart

 Indiskt bröllop utan elefant

Indiskt bröllop utan elefant

Kanske örat duger

Kanske örat duger

Stilla nu......

Stilla nu……

2 thoughts on “Ringbärare Bella

 1. Det ser ut som ett trick, hon kastar upp ringen och hugger den och så var det arvegodset borta. Men hon verkar ju vara en väluppfostrad hund som inte gillar ringar.
  Det går bra, tror jag, med motionerandet. Jag har börjat på en gympapass en gång i veckan, men det är en lätt variant eftersom jag har lite problem med knäna. Men svettig blir jag i alla fall. Så har jag gått 3 gånger denna vecka med 10.000 steg/gång. Men övningen som du rekommenderade vet jag inte om jag pallar. Verkar jobbig.

  Gilla

  • Hon är så lätt att fostra och skulle aldrig drömma om att göra något som inte jag har lovat henne…….men lite passiv/agressiv är hon nog….för om hon inte är på humör så böjer hon huvudet sakta, sakta tills ringen trillar ner på golvet. Men här var hon så duktig, vi höll nog på i minst 30-35 minuter.
   Idag har jag gått lite längre, 1.2 miles och den sista minuten sprang jag, tog en dusch och vilade lite och sen blev det planking i 40 sekunder och det var inte ens jobbigt idag. I morgon är det vilodagfrån planking. Tänk att det går så fort att komma i form, nu tror jag nästan att jag kommer att klara mina 30 dagar, man måste ju tänka positivt 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s