Superbowl och plankning


Det här schemat började jag följa den 1 februari, idag gjorde jag alltså min tredje dag och ökade till 30 sekunder. Det låter lite men hu vad jobbigt det är, det finns inte en magmuskel som inte känns igår och idag 🙂 Ni hänger väl med, man kan ju inte bara gå och det här är bra för mage och rygg, så du Maggan t.ex, som har ont i ryggen ska göra det här. Jag är så otränad så jag kan nog inte göra det här på 30 dagar men jag tar det i min takt så får vi se hur det ser ut vecka för vecka. men glöm det där med pall under fötterna, alldeles för svårt för mig…..jag nöjer mig med golvet.

1551739_395219550614888_749949396_n (1)

Och igår var det soffdag hela dagen med diverse kaloririk mat att stoppa i sig. Allt måste vara ätbart framför TV:n för ingen vill ju gå ifrån. Matchen slutade med slamseger för Seahawks från Seattle….yyeeeaaaa…..vårt team. Sasha sa att hon inte var redo för kort efter att jag hade tagit det………varken hon eller Dion var redo tror jag 🙂

Superbowl

Men Dion var minsann redo att fotobomba resten av korten 🙂

Superbowl-2 Superbowl-3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s