Jag hinner inte riktigt med…..


Jösses vad dagarna flyger iväg när man ska hinna motionera. I morse var vi ute redan klockan 7.15…solen hade knappt hunnit upp över kullarna…….och Bella var på poseringshumör…..det ni…..dom här buskarna brukar annars vara väldigt intressanta för det springer allt möjligt där. Och ändå blev det sena kvällen innan jag fick till det här lilla inlägget.

Så nu blir det ryggläge så att jag orkar upp i morgon…..för då ska jag hinna med massor så det blir nog ingen tid för datorn. Motion, städa huset, handla mat och ett fotojobb på eftermiddagen…..vi får se hur mycket tid som blir kvar. Jag ska iallafall hinna med ett kort på instagram…..ni följer väl mig där  http://instagram.com/anitathuna   är adressen så klart.

PS. Förresten Maj, vart tog du vägen. Du hade ju köpt en stegräknare…..är den så kul så du inte har kommit tillbaka från första promenaden än?

7am 001

5 thoughts on “Jag hinner inte riktigt med…..

 1. jag är kvar, men jag är lite slö med kommentarerna när jag jobbar. Inte mycket ork kvar till sociala medier efter jobbet. Men jag har haft på mig stegräknaren nu i två dagar när jag åker buss till stan och måste gå en halvtimma till jobbet. Så det blev 11.000steg. Det är nog därför jag är så trött. Idag däremot tog jag bilen och då blev det bara 5000 steg ca. Så gullig er hund är och så trevlig hon verkar.

  Gilla

  • jag trodde inte att du jobbade längre maj…..efter 11000 steg skulle inte jag ha någon ork kvar heller…..bra gjort! Själv stoltserar jag med 30 minuters promenad, på treadmillen eller ute, varje dag utöver vanligt gående, vilket skulle bli runt 5000 steg gissar jag…..åtminstone en bra dag 🙂

   Gilla

   • jag har ett par år kvar innan min evighetssemester börjar. Än så länge går det bra men man vet ju aldrig hur länge kroppen vill det jag vill. Så därför försöker jag motionera.

    Gilla

 2. idag sken solen så jag tog en promenad på ca 4 km för att få massor av D-vitaminer. Skönt men stegräknaren ville inte vara med. Registrerade bara 200 steg.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s