Splittrad Bella


 

Bella fördelar numera sin tid mellan Ritas rum, mitt rum och ibland Dions rum. Eftersom min allergi blir värre i ett litet rum med stängd dörr så sover hon numera med Dion. Men när dörrarna är öppna så gäller det ju att få ut det mesta av oss båda två, så då brukar hon gå emellan eller som här….sitter neutralt i mitten……för numera vet hon ju inte vems som ska ta en promenad 🙂   Bilden är inte tagen med min telefon kanske jag måste förtydliga. Tänkte att jag skulle testa hur lågt på ISO jag kunde gå utan att skaka. Utmaningar…..dom är väl till för att hålla intresset uppe, eller hur!?

Idag tog jag en tur på min treadmill igen trots att vädret har blivit lite svalare med molnig himmel. En mile igen på 22 minuter, men då sprang jag dom sista 5 min på speed 3.5. Bella var som vanligt bredvid i kopplet, hon är fortfarande skräckslagen för bandet men klev upp med framtassarna när jag hade stängt av den. Stort framsteg!

Jaha, det var allt för idag, inte ens en iPhone bild har det blivit….eller jo, det har det men dom blev inte så bra så jag får nog ”rest my case” tills i morgon på Face Book.

bella door 001

Canon 5DIII, 35mm f1.4
1/20 sec, f1.4, ISO 100

One thought on “Splittrad Bella

  1. Det blir bra med treadmillen för dig och Bella. Grannar är bra för idag ringde min Yogagranne och vi tog en långpromenad mitt på dagen. Det är ju viktigt att få ljus även om solen inte skiner så det blev 7769 steg. Jag får energi efter min ”2dag”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s