Treadmill får det bli idag


 

Det här såg ju skönt ut, Dion är ledig idag för det är Martin Luther Kings födelsedag…… tror jag det var…..och jag fortsätter med mina iPhone bilder förstås…..fast skärpan på min treadmill screen är ju under all kritik men det får jag skylla på min höga puls efter den work out  jag gjorde.

week 3-2014-01-20 10.41.15 week 3-2014-01-20 10.42.12

Förstår ni att det var svårt att komma ut? Alldeles för varmt för att motionera även om tempen har sjunkit litegrann till 27°……så idag borstade jag av dammet på min treadmill …..heter det gåband på svenska?

Jag gick 1 miles (1 1/2 km) med kraftig uppförsbacke hela vägen. Det tog 25 minuter, 2338 steg, jag brände  208 kalorier och den fick mig att svettas ymnigt. Men nu tror jag att jag är igång, första veckan utan träningsvärk!

week 3-2014-01-20 13.03.51

4 thoughts on “Treadmill får det bli idag

  1. Bra att du kommit igång. Jag besökte Birsta City med Ikea igår utan stegräknare. Idag får det bli ändring. Jag använder ordet treadmill också, eftersom jag började använda den först i USA för 15 år sen och hittade inget bra svenskt ord

    Gilla

      • Jag är klar, men det var trögt! Jag gillar INTE ATT GÅ PÅ SNÖ!!!! För att det skulle bli lite roligare blev det spark, det är nostalgi. Över 4 km men det blir mindre steg eftersom jag står stilla på medarna utför. Fick ihop 4114 steg och tänk …. jag svettades ingenting.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s