Inspiration


det har jag ingen………jodå, jag skojar bara, visst har jag inspiration men idag blev ingen tid över för någon promenad. Eller jo, jag har promenerat i gångarna på Costco och det är ju inte heller så illa för dom är flera miles långa. Synd att jag inte tog på mig stemätaren 🙂

Iphone hade jag ju med mig men jag glömde helt bort det här med att ta kort. För jag framkallade kort från telefonen i 12×18 (46x30cm) och dom blev fantastiskt bra, så bra att jag är förvånad. Och allt började med att jag skulle roa mig för att komma ut och gå…….nu måste jag ju fortsätta och se hur stort man kan gå utan att tappa kvalité.

Kameran i våra telefoner är grovt underskattad kan jag tala om, självklart har den sina begränsningar, men om man vet lite om ljus och teknik så kan man ta extremt bra bilder med den och man kan skriva ut i stort format också. Jag måste nog fortsätta att undersöka det här. Spännande!!

Återkommer med rapport men, som sagt, idag hade jag inga bilder så jag gick igenom min drive och där hittade jag dom här bilderna på Sasha som INTE är tagna med en iPhone utan med min Canon 5D mark III och Canon 70-200mm f 2.8 IS USM. Dom är tagna i nov-dec någon gång och Sasha satt modell för att jag skulle ställa in kameran för headshots på Highschool basket ball spelarna år 2014.

Apropå bagarns barn ja, hon är så van vid min kamera att hon är totalt avslappnad framför den…..och numera behöver jag inte dingla med 1-dollar sedlar framför henne för att hon ska sitta där….hon slår bara på leendet när det behövs 🙂

bagarns barn 0003bagarns barn 0002

2 thoughts on “Inspiration

    • Det blev lite gående för mig idag…….i en park med kamerautrustning picnickorg och handväska…..då behöver man väl inte gå så många steg eller hur?! Vi ska ta tag i det där med kamerafoto när jag kommer hem igen, förhoppningsvis i sommar.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s