Bella go crazy…..


Alltså….fråga mig inte hur jag tänkte när jag tog med Bella till ankdammen men jag hade nog Romy i tanken. Elaka Romy som biter Bella i bakbenen så fort han kommer åt. Romy roles the house ……det gör han för Bella hon tar långa omvägar när Romy är i farten. Så någonstans trodde jag att hon skulle vara cool med gässen……innan jag kom därifrån så hade hon nästan lyckats med att hoppa i ankdammen och få mig med sig på kuppen.

gäss och vass 001

Jag kan lugnt påstå att vi kom därifrån på mindre än 4 minuter…..annars hade jag inte haft varken telefon eller torra kläder med mig hem.

gäss och vass 003

gäss och vass 008

Ok grabbar…….sisten i får bli lunch åt Bella………

Vi for till lite lugnare platser där vi kunde få ihop våra 3000 steg utan att bada. Bakom Mission Ranch………………min ”favorit- ICA” här, finns det en väg som är ganska precis 1/2 mile lång…..fram och tillbaka gav tillräckligt med motion för dagen som var lika varm som igår2014-01-16 14.55.32

gäss och vass 013

Det blommade fint inne i skuggan

gäss och vass 010

Det är första gången jag ser graffiti här, väldigt ovanligt. Men här har dom säkert fått lugn och ro att måla utan någon som kommer på dom.

gäss och vass 015

Dagens utmaning med iPhone bilder var svår……..Bella var inte särskilt lydig men jag kan ju inte lämna henne hemma heller……..en del av nöjet är ju att hon är med. Fast lite bättre har hon blivit……….. för igår skrek och grät hon hela vägen i bilen när hon upptäckte att vi inte åkte till Mustang Run för att hämta Dion från skolan. Och när jag parkerade trodde jag nästan att hon skulle forcera bildörren med våld för så rädd var hon att jag skulle lämna henne…….separationsångest kallas det visst för 🙂

Idag grät hon inte för hon förstod att vi skulle ut och gå. Att hon sedan trodde att hon hade hamnat i himlen med alla gäss att jaga……jaaaajaa, det var ju en annan historia haha.

2 thoughts on “Bella go crazy…..

  1. Ikväll återbördades Tyra till sin husse, så nu är det ingen som drar ut mig på långa promenader. Men jag har ju kommit igång så det ska nog bli några steg. I dag fredag 4756.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s