Bella hjälper mig…..


Jag funderar skarpt på att låta Bella hjälpa mig……..det är ju inte fusk…….vi går ju fortfarande…..men hon tar så många fler steg än mig på våra promenader. Egentligen går hon nog 4 ggr så så mycket för varannan meter  så kallar jag henner tillbaka………eftersom hon har lite för bråttom och det blir ju några rundor. En taggad dam det här…..man kanske skulle ta lite intryck 🙂

stegmatare001 stegmatare002

2 thoughts on “Bella hjälper mig…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s