Oasis of the Sea


Efter vilodagen igår så är jag igång igen ……2800 steg blev det. Svettigt för jag kom iväg lite sent men det var OK ändå. Från och med nu ska jag försöka ta en iPhone bild varje gång vi är ute och går för att förbättra mina kunskaper i ämnet.  Det blir en utmaning att klara av skärpan eftersom telefonen är så lätt jämfört med min Canon kamera, som väger 2-3 kg beroende vilket objektiv jag har på. Men att göra bilderna någorlunda intressanta är ju den största utmaningen.

Dagens bild från en av gångvägarna tagen med min iPhone, inte alls dum kvalité om man efterbehandlar bilderna litegrann. Det har jag gjort i Lightroom. Lite skärpa, lättat upp exponeringen och värmt upp bilden lite. Inga stora ingrepp men visst gör det skillnad.

walk 1 week-2014-01-08 10.58.54

Nog om promenader, båten var det jag skulle prata om. I efterhand kan jag se hur mycket det fanns att göra och se. Bara maten fodrar ett eget inlägg, så fantastiska var uppläggningarna.

Det fanns mycket att göra på båten. Rita och Dion provade det mesta. Vi andra var lite fegare……och Sasha ville inte förstöra frisyren med hjälm 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s