Gott Nytt År!


Här sitter jag dan före dan och läser alla bloggar som har summerat 2013. Och så har jag inte gjort någonting…..och i morgon kommer jag inte att hinna för här ska skäras grönsaker, räkor och krabba till vietnamesiska vårrullar som ska rullas …..och sånt tar tid men det gör ingenting för det är så gott!

Romy blir fin med pedikyr av Rita, som tur var var han på humör för en, det är minsann inte helt självklart. Han har ett jäkla humör och passar det inte så nyper han till ordentligt. Och då blir Rita arg, skäller på honom och så får han gå tillbaka till buren och skämmas…….för att nån stund senare gulligulla med oss och prata såååå lent och fint så hon smälter och tar ut honom igen. Och sen uppför han sig under en längre tid. Han kanske är en hon och har PMS-problem!? I morgon ska jag bjuda honom på en räka 🙂

Och så kom den annuella årsrapporten från WordPress,

jag har ju inte bloggat varje dag men i snitt har jag lagt upp 3 bilder/dag.

pedi 006 pedi 007 pedi 008

4 thoughts on “Gott Nytt År!

 1. Det kanske är en HON, Du har ju sagt att Stanley är en hon. Det tror jag på för hon har haft PMS-störningar i många år, men de har avtagit, så hon är nog i övergångsåldern. Fina bilder, önskar jag kunde ge Stanley pedikyr också, men då blir det blodvite (för min del)
  Gott Nytt till er alla!

  Gilla

 2. Så fina bilder på Romy, klart hen måste få lite pedikyr hen också så här inför nyår.
  Mina höfter och höger ben vill inte vara med på promenader längre, de strejkar 🙂 men jag ger mig inte för jag vill!
  Gott Nytt År på er alla!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s