Messmör


Boohooo, mitt messmör är slut. Undrar varför Ikea inte importerar det likaväl som kaviar. Men det gör dom inte så jag köpte med mig 1 tub och nu har jag klämt den allt jag kan. Önskar att jag hade en mangel, då skulle jag göra som dom gjorde i kaviar reklamen, stoppa in den i mangeln och få ut dom allra sista dropparna.

En liten bön till er som läser bloggen i Sverige…………..när ni kommer och hälsar på………………  ta med er messör om ni vill se en lyckligt leende Anita!!

messmör 001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s