Utflykt


Tomas, Peter och jag gjorde en utflykt idag som jag har längtat efter att göra. Vi åkte till Salton Sea som på 60-talet skulle bli det nya Las Vegas. Nu blev det inte så för salthalten i vattnet steg så att fisken dog och människor slutade bada.

Det är sent och jag har en förkylning, så vill ni se bilder innan jag får till det så hittar ni dom  HÄR  där Tomas och Peter bloggar om sin resa. Så småningom ska väl jag också få till någonting men jag tror att dom hinner före 🙂

tomas salton sea-_D0A0438

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s