4 generationer


Nä jag var hemma i Sverige och fotade lilla Lily, kom vi på att vi skulle försöka göra ett ungefär likadant foto av 4 generationer, som finns med mormorsmor Aina, mormor Margaretha, mamma Christina och Roger.

Mormorsfar Sölve tog kortet då och jag är väl den som har ärvt intresset för foto. Undrar vem som tar kortet om så där 30-35 år? Ninas Emil ligger ju bra till för han har börjat träna på sin pappas Canon 40D och har blivit riktigt duktig.

Jag såg också att Margretha har det halsband som mamma Aina bar på kortet, det t.o.m hänger exakt likadant 🙂 Tina, det är du som står i tur att ärva det och använda vid nästa fotografering, för att sedan låta det gå vidare till Lily……….jaja, nu skenade fantasin iväg med mig, men visst är det väl kul att spekulera litegrann.

4 generations-_D0A0164

 

4 generations-_D0A0173T

One thought on “4 generationer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s