Hemma hos…….


Jag var hemma hos Mikael häromdagen. Han är en superb värd, kaffet var klart inom några minuter. sen satte vi oss i rummet för en liten fotografering, Mikael var på ett strålande humör och flörtade vilt med både Roger och mig.

Jag fick även en liten rundvandring och se hans ”skatter”. Även om det inte ser ut så så är det ett organiserat kaos där var sak har sin plats 🙂

Tack Mikael för fika och välkomnande bemötande, du vet hur man underhåller sina gäster!

micke hemma-7970

2013-09-20_0001

micke hemma-7971 micke hemma-7982

4 thoughts on “Hemma hos…….

  1. Om ni undrar varför jag inte skriver något inlägg så beror det på att jag kan inte logga in på min egen blogg. Någonting har hänt med lösenordet som nu tar mig till en vilande blogg som jag aldrig har använt mig av. Jag kan nog inte lösa det här förrän jag är tillbaka i USA och har tillång till lite mer uppgifter.
    Håll ut, det ör bara en vecka kvar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s