Out of rehab :)


Det här försökte jag publicera från min telefon när vi var i Florida, men det gick inte så bra.

Heeeeej alla!

Efter en vecka utan internet sitter vi på Starbucks på båten och väntar på att få gå av. Sasha och jag hade lite abstinensbesvär under veckan. När jag skulle köpa lite wifi-tid så var prepaid slutsålt så det blev inga inlägg, men dom kommer snart.

Ni hade så rätt, det var Tomas kamera jag provade på hotellrummet. En fin liten kamera med en massa möjligheter, jag tror att du kommer att bli mycket nöjd med den Tomas. Själv blev jag alldeles snurrig av alla möjligheter det lilla underverket ger oss.

Jag hinner nog inte visa några bilder från kryssningen förrän jag kommer till Sverige så ni får tåla er lite till. Tills dess, ha det så ses vi snart!

 

One thought on “Out of rehab :)

  1. Låter som att jag köpt en bra kamera då 🙂 Ska bli kul att de resten av bilderna från kryssningen och lära mig kameran när du kommer i veckan 🙂 Hoppas du får en bra resa över till sverige ! Vi ses snart.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s