Äntligen…..


Självklart glömmer man ju alltid något när man åker, men att jag skulle glömma mina inloggningsuppgifter till min blogg, det trodde jag inte 🙂

Det tog många försök innan jag kom ihåg rätt kombination, (oj, vad många emailadresser, bloggar och lösenord jag har) men nu har jag bloggens inloggningsuppgifter sparade även på laptopen.

Annars hade det nog inte blivit några skrivna inlägg under kryssningen……och inga kort visade med Tomas kamera som jag ska testa den här veckan. Det är en Panasonic Lumix GF3 med en massa inställningar som jag tänkte lära mig innan jag kommer till Sverige och ska visa Tomas hur den fungerar 🙂 Jag har med mig min kamera också, så båda kommer att användas flitigt.

Vi har precis varit nere och ätit frukost och nu sover alla utom jag, så ikväll på båten är det väl jag som ballar ur och somnar kan jag tänka mig.

Ska vi ha en gissningstävling på bloggen om vilken kamera jag har använt, så kan vi jämföra lite om det är kameran eller den som är bakom den som bestämmer hur bra en bild ska bli………..vi mjukstartar med en tråkig bild av ett skrivbord……det enda jag har tillgång till just nu……….Tomas eller min kamera? Svaret skriver jag här så fort jag har fått några gissningar.

cruise-1020114

6 thoughts on “Äntligen…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s