Snart bär det av……


I morgon är det dags……3 på natten måste vi åka hemifrån för det är nattflyg som gäller. Florida here I come…….vet inte riktigt om jag gillar tanken…….när jag tog en titt på vädret där så är det varmt och åska. 25° natt temperatur är inte riktigt i min smak, tur att vi får havsbris nästa dag.

En som inte är glad är Bella…..hon ser väskorna och vet. Visst ser hon lite trängtande ledsen ut här.

packat-_D0A5838

Och här ser man definitivt att hon ogillar situationen med en väska på sängen. Jag ska försöka blogga från båten, det sägs att man har wifi överallt bara man betalar för det. $50 för ca 9 timmar så det får bli ekonomitid någon stund varje dag.

packat-_D0A5843

4 thoughts on “Snart bär det av……

  1. Önskar er alla en härlig, avkopplande, lyxig resa. Det blir två världar när du besöker mig senare på landet med surströmming.

    Gilla

  2. Stackars Bella…..och strax efter ni kommit hem ska du iväg igen. Dom säger att hundar inte har något vett om tiden……det såg vi på Wilma när de kom från Dubai. Hoppas du kommer att gilla båten. Enligt Roger och Anna var det toppen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s