Amerikas nationaldag


I morgon är det dags för fyrverkerier igen. 4 juli ska firas med pompa. Vi ska ta det lugnt här hemma med pojkarna men självklart ska vi försöka hitta en plats att se fyrverkerierna på. Det brukar vara ont om parkeringar och platser så jag visar er 2010 korten nu och så får vi se om jag kan toppa dom och få till något ännu bättre i år 🙂

Första kortet var självklart en miss innan jag hade fått till inställningarna, men jag tycker om det ändå, det påminner mig om flyttfåglarna på hösten.

Alla kort här är tagna utan tripod så jag tänkte släpa med en sådan i år och se om jag kan få till lite mer spännande bilder med kameran stilla.

fyrverkeri-IMG_2219 fyrverkeri-IMG_2254 fyrverkeri-IMG_2282 fyrverkeri-IMG_2310 fyrverkeri-IMG_2332 fyrverkeri-IMG_2368

2 thoughts on “Amerikas nationaldag

  1. Snygga fyrverkeribilder. Men du har lärt dig massa mer om fotografering sedan dess så med stativ och nya färdigheter kommer du säkert toppa det i år 😉 Sedan får du lära mig att ta natt och fyrverkeribilder när du kommer hem i augusti!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s