Lockdown


Ibland skrämmer dom livet ur en samtidigt som man självklart är glad att det finns polis på skolan och att dom informerar vad som händer. Det här fick jag som telefon- och email meddelande idag. Nu är det avblåst så både Dion och Sasha är sound and safe.

THHS is currently on lockdown at the request of the OC Sheriff’s Department while they investigate an off-site incident.  All students are safe in classrooms.  When more information is available we will post on the school website.  Thank you.

 

Sasha kom precis hem och jag fick reda på att en elev hade dödat sin far och kom sen till skolan med en pistol, en lärare fick tag på honom men ha smet, det var därför dom behöll alla elever i sina klassrum tills han var infångad av polisen. Usch, vad händer med folk egentligen…..många tycks tro att våld löser problemen.

 

Det här vykortet fick jag av Osa som jag träffade en gång på flyget från Sverige, det är roligt att få ett vykort, dom är ju en raritet nuförtiden.
stockholm-NITA8801

3 thoughts on “Lockdown

  1. Det är otäckt mycket våld och mord. I Sverige är det nästan 1 mord per dag i tidningarna, både gängrelaterat och oförklarligt. Ibland kan man faktiskt säga ”det var bättre förr”

    Gilla

  2. Ja det tycks vara våld över allt. Förstår inte vad det är med folk eller vad det beror på. Våld löser ju inte problemen.
    Otäckt med alla vapen de har i USA. Sen kan man ju undra över vad det är som får unga att ta till allt detta våldet.
    Skönt att det löste sig och de kom hem.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s