Bar i köket


I går skulle jag fota en bartender så lite props var man ju tvungen att fixa.

Det fick bli i köket, tur att vi har ett välfyllt barskåp som ingen använder. Jag såg faktiskt att vi hade snaps där sen 90-talet…..måste nog ordna kräftskiva eller nåt sånt snart så vi får användning för innehållet…..tur att sprit inte har något ”bäst före datum”

Jag har inte klartecken på att använda bilden på min bartender så jag nöjer mig med sprit och tillbehör………..men korten blev bra, hoppas att han får ett jobb nu för att han ser så cool ut 🙂

Dion frågar………mamma, är vi alkoholister eftersom vi har så mycket sprit i skåpet? Så kan man ju också fundera 🙂

bar 001

3 thoughts on “Bar i köket

  1. Det var en riktigt fin bild på en välorganiserad grupp med fina flaskor, shaker och glaset 🙂 Men jag ser ingen romflaska i bilden Anita? En 7-årig Appleton mörk rom skulle säkert passa in bland de flaskorna 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s