Det regnar


Så skönt det är med lite regn, det rensar luften. Det var härligt att ta en liten promenad barfota runt trädgården och se vad som hade hänt på en vecka………och det var ganska mycket. Rosorna blommar för fullt, vi kommer att få ett kanonbra avokadoår…..det sitter klasvis på varje gren och dom verkar inte trilla av heller. Att ge en rejäl rotblöta nu och då tycks ha avhjälpt problemet vi har haft.

Nu ska jag fortsätta och redigera bilder från Seniordagen. Maggan, jag hade bara Ingers och Linneas färdiga, därför fick ni inte se dom andra med sina mammor, när jag är klar kommer jag att lägga dom på anitathuna.com. rose 001 rose 003

avokado 001

One thought on “Det regnar

  1. Vad härligt det ser ut. Jag gläds åt att det spirar i rabatterna här hemma, men fy vad mycket muskler jag har som inte används så ofta. Nu får dom arbeta när jag rensar…. och det känns

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s