#blogg100 En ny tid DAG 100


Jag fick åka hem igår!

Och vilket väder som mötte mig…….33° ……hettan slog emot oss när vi kom ut, himlen var blå och palmerna vajade sakta i vinden.

Jag tyckte den här utsikten var så fin när vi väntade på hissen  :), nu ser det ju inte mycket ut för världen, men så är det nog……..frihet har ett rosa skimmer över sig……för mig såg det ut som en oas efter dagar på ett sjukhusrum utan utsikt.

Nu ska jag bara äta alla femtioelva mediciner som dom skickade hem mig med och återhämta krafterna så är jag snart tillbaka i full swing igen.

Tack för #BLOGG100- tiden, självklart ska jag fortsätta att blogga men kanske inte varje dag. Och ni vet ju hur viktigt det är med uppmuntrande tillrop så fortsätt kommentera både med ris och ros, för utan dialog blir det ingen blogg!

hospital 001

6 thoughts on “#blogg100 En ny tid DAG 100

 1. Vilket bra 100:e blog det blev 🙂 Förstår att det måste vara skönt för dig att få komma ut igen. Fina palmer i bilden! Längtan är stor här att snart äntligen få komma och hälsa på er igen! 🙂 Krya på dig nu och glöm inte att blogga nu även om inte kravet på ett inlägg om dagen längre är lika starka 😉

  Gilla

  • ja, visst blev det ett passande avslut 🙂 och visst ska jag fortsätta att blogga. Det ska bli så kul att få ha er här Tomas, och jag ser fram emot att åka till Salt on Sea och fota förödelsen…….bra att jag har 2 fotomodeller med mig 🙂

   Gilla

 2. Skönt att du har kommit hem. Självklart måste du fortsätta blogga för nu har du ju fått fart på kommentarerna.
  Ha´de skönt i solen. Vi hade -4 i natt, men nu skiner solen.

  Gilla

  • Ja, nu känns det bättre, jag är skakig som ett asplöv men på benen. Ska iväg och fota 4 seniorer idag, som tur är så kan Rita följa med mig och hjälpa till. Vädret har svalnat ner till 20° idag, perfekt……annars hade det varit lite för varmt. jag svettas bara jag rör mig i snigelfart just nu.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s