#blogg100 aaaaaaaooooooo dag 98


Det blev ingen hemfärd idag heller. Antar att dom inte vill bli av med mig, det blir nog för tyst och tomt hihi.

Nej, dom får ingen ordning på inflammationen och jag hostar fortfarande. Dessutom reagerar jag på medicineringen så idag har dom bytt men det blev bara värre, får se vad dom hittar på i morgon, jag har tappat räkningen på allt dom stoppar i mig. Däremot har jag inte tappat räkningen på maten, den kommer som dagens höjdpunkt, fasst nu har min aptit minskat igen sedan dom har börjat dra ner på steroiderna, det är visst dom som gör att man äter.

Så för att hålla er uppdaterade om annat än min urusla hälsa så har jag en bild på dagens middag! Bingo!!!!! Lax me ris och morötter, det ni!!

20130501-212331.jpg

jadå, lika darrig som tidigare bilder, men det är det bästa jag kan med iPhone. Tänk så smidigt ändå, jag skrev först på laptopen och publicerade, sen gick jag till min iPhone och öppnade bloggen, stoppade in bilden och vips var det klart. Teknik är underbart. Det är ju faktiskt så mycket lättare att skriva text på datorn och här ligger jag och är så uttråkad så jag har fått mundiarre på kuppen. Måste få dela med mig av en liten historia.

Jag delar rummet med en tant på 90 år som har roat mig gränslöst hela dagen. Det började i går kväll när dom kom med henne, så fort dom petade på henne så sa hon aaaaoooo, aaaaooooo, aaaaaaaaooooo, högre för varje gång. Alla sa .sorry, did we hurt you……hon svarade inte, skrek bara aaaaoooo, med jämna mellanrum. dom försökte prata med henne men fick igen kontakt. Likadant i morse, aaaoooo, aaaoooo blev jag väckt av efter en absolut tyst natt. Dom bytte blöjor och tröstade och pratade och försökte, men alla var säkra på att hon inte kunde prata.

Så kom en syster och skulle dra blod. Hon försökte sträcka ut armen men det ville inte tanten, hon höll armarna tätt på bröstet och nöp när hon försökte bända. Till slut sa hon i sträng ton, nej, nu måste du sträcka ut armen ……ja, så där ja…….

och nu kommer det att sticka till lite……..aaaaaaaooaooooooo, what the heck did you do, skrek tanten, you hurt me.

Så vartefter dagen gick så upptäckte jag att vissa pratade hon med och andra som hon inte tyckte om låtsades hon vara okontaktbar med. Dom som hon tyckte om berättade hon för att andra inte var snälla, dom tog hårdhänt i henne och gjorde henne illa. Jag har inte haft så roligt på länge, hon ser ut som en liten porslinsdocka men har en en vilja av stål. Och har totalt lurat personalen. Den här bilden är ju bra just för att den är suddig så ingen kan bli igenkänd haha

20130501-214741.jpgNu får det räcka för idag, jag hoppas bli hemskickad i morgon men nu törs man ju inte ropa hej riktigt än så vi får avvakta och se. Godnatt med er, Dion kom och hälsade på i kväll och han visade mig en sida som heter movie2k.to och där kan man hitta allt i filmväg så nu ska det bli långfilm.

4 thoughts on “#blogg100 aaaaaaaooooooo dag 98

 1. Tekniken är konstig….svarade i ditt förra inlägg men det kom visst inte in 😦
  Testar igen, har du fått mitt mail? Det är deklarationsdags och jag var lite seg, för mycket trädgårdsarbete ? 🙂
  Du får god för mat, så snart har du gått upp dina kg 🙂 Hoppas verkligen de snart hittar rätt medicin.Tur du har gamla tanter som roar dig annars är ju det inget vidare att ligga på sjukhuset,förutom det att bli ompysslad så klart. Kram

  Gilla

  • Jodå, jag fick ditt svar och frågade när deklarationen ska vara inne för jag får bara mail till anitathuna@cox, net på laptopen och det har inte kommit något. När ska det vara inne?

   Gilla

 2. Vad fiffig tanten är, tror jag ska pröva på det om jag tycker att något inte är värt att svara på. Inga besvärliga och jobbiga utlägg, dessutom har jag ju inte sagt något som kan reta upp folk. ANITA – LIGG STILL OCH LÅT PERSONALEN TA HAND OM DIG!!!!!! Kramar

  Gilla

  • Haha, du känner mig du,, jodå, jag är så lydig
   patient så du kan inte tro……..jag vill inte tillbaka så det är lika bra att få ordning på det nu när jag ändå är här.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s