#blogg100 Bronkit dag 92


Ja, så fick vi åka till doktorn till slut. Efter en ganska bra dag igår så var natten vidrig och jag hade ingen ork kvar i morse efter 9 timmars konstant hostande…… så vi åkte till doktorn som konstaterade bronkit och gav mig en massa medicin, allt från pencillin to steroids…….och nu 8 timmar senare mår jag bättre än för 2 veckor sedan. Det var nog tur att vi åkte in innan det hade utvecklats till lunginflamation.

Men nu ni, leker livet igen för jag kan se ljuset i tunneln 🙂

Nåt annat än trädgården har jag inte haft ork att fota så idag ska jag fråga er om ni har sett en tomatplantsblomma som ser ut så här någon gång, nästan som en mini solros. Det ska bli bifftomater.

Canon 35mm f1.4 slutartid 1/320 Bländare 5.6 ISO 100tomat-_D0A2045

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s