#blogg100 vad är det för fågel? dag 84


Han har gäckat mig i dagar, så fort jag smugit mig ut med kameran har han hoppat ner i busken och gömt sig. Där emellan har han sjungit huvudet av både mig och Romy. Jag har nog aldrig hört något så högljutt och Romy har hakat på och sjunger med. Det är rena rama ”Allsång på skansen” här numera.

Dessutom har vi en fågel som kommer in i huset så fort vi lämnar dörren öppen, det kan mycket väl vara den här men jag är inte säker. Han hör säkert Romys ”lockrop” och söker efter sin lovekompis. En dag hittade Dion honom ända inne i badrummet men han vet vägen ut så han flyger genom huset och ut genom dörren så fort någon kommer.

birdie 001 birdie 003

2 thoughts on “#blogg100 vad är det för fågel? dag 84

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s